Wie zijn wij

FullSizeRender (2)Christel Goossens, casemanager

Ik ben opgeleid als Verpleegkundige en docent Verpleegkunde en ik ben casemanager dementie. Het is mijn missie om voor uw dierbare tot het uiterste te gaan, om u van advies te dienen en te zorgen dat de beste zorg geboden wordt die thuis mogelijk is.

 

 

 

IMG_1519 (1)Irene Nogarede, zorgcoördinator

Ik ben verpleegkundige met veel ervaring in het leidinggeven. Het is voor mij een uitdaging om de gehele coördinatie rondom de zorg in goede banen te brengen en ik nodig u van harte uit voor een informatiegesprek bij ons op kantoor.

 

 

 

IMG_1517Arjan Oude Munnink, financieel coördinator

Ik ben Arjan en ik zorg ervoor dat alle afspraken rondom de financiering van de zorg in goede banen wordt geleid. Dat is voor mij telkens weer een uitdaging. De financiële en administratieve organisatie van de thuiszorg is best ingewikkeld geworden.

De zorgprofessionals

Wij werken als zelfstandige (ZZP’er of op contractbasis) . Onze leeftijd is 45+ en wij hebben de nodige levenservaring opgedaan. Het is fijn dat wij minimaal 1 uur bij de cliënt zijn, en vaak ook langer, afhankelijk van de zorgvraag. Naast de verzorgende taken zoals wassen, aankleden, eten en dergelijke geeft dit ons de mogelijkheidZorgverleners 2 wezenlijk persoonlijk contact op te bouwen met de cliënt. Ook begeleiden en ondersteunen wij de cliënt graag gedurende meerdere uren achter elkaar, zo nodig 24 uur per dag.

Een aantal zorgverleners van Senioren Zorg Plan op het ZZP event 'Dag van de Zelfstandige Zorg Professional'

SebastiaanSebastiaan Scholten, financieel manager

Mijn naam is Sebastiaan Scholten. Ik ben afgestudeerd planoloog, maar sinds mijn vader getroffen werd door vasculaire dementie ben ik gaan werken in de zorg. Inmiddels ben ik expert op het gebied van regels en financiering in de zorg. Ik adviseer u over de mogelijkheden van subsidieregelingen. Voor (aanvullende) particuliere zorg maak ik een transparant overzicht van de kosten voor u.

 

 

 

 


Samen met onze ruim 90 collega zorgprofessionals maken wij onze missie waar:

Leveren van zorg aan mensen met dementie thuis: integer, betrokken en liefdevol.

Op professionele wijze en vanuit een vraaggerichte visie organiseren wij de meest passende zorg.


 

SENIORENZORGPLAN

sbb-beeldmerkBTN logo

Over ons

Neem contact met ons op

telefoon:
020 - 379 50 56

e-mail:
info@seniorenzorgplan.nl

Kantoor Amsterdam-Zuid
facebookAchillesstraat 108-BG
1076 RJ Amsterdam

MENU